top of page

Bereikbaarheid praktijk, werkzaamheden Paterswoldseweg

Van 15 oktober tot december 2019 is de spoorwegovergang aan de Paterswoldseweg afgesloten voor auto's. Fietsers kunnen er 29 oktober weer langs. Dit heeft helaas gevolgen voor de bereikbaarheid van de praktijk in de stad (Paterswoldseweg 23). Omrijden kan via de ring (afslag Peizerweg) of via afslag Centrum/Emmaviaduct vanaf de A28. Houd hier rekening mee als u een afspraak heeft met een van onze therapeuten aan de Paterswoldseweg.

Op de plaats van de spoorwegovergang op de Paterswoldseweg komt een tunnel voor alle verkeer. De treinen en bussen rijden er dan overheen. De voetpaden, fietspaden en wegen rond de tunnel worden opnieuw aangelegd.

https://gemeente.groningen.nl/spoorwegovergang-paterswoldseweg

Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page