September 13, 2020

We zijn inmiddels alweer een tijdje open, maar natuurlijk wel met de nodige aanpassingen. Deze willen we hier graag nog een keertje op een rijtje zetten.

1. De kinderen komen bij voorkeur met één ouder en zonder broertjes of zusjes. 

2. Ouders en therapeut houden te al...

April 2, 2020

De maatregelen rondom het Corona- virus zijn verlengd t/m 28 april. Dit betekent voor de Kinderpraktijk dat er in principe geen face- to- face behandelingen worden gegeven.

Maar de meeste afspraken kunnen gewoon doorgaan d.m.v. videobelafspraken! U kunt hiervoor een afs...

March 12, 2020

Maatregelen Kinderpraktijk Groningen m.b.t. het Coronavirus 

Wij volgen de ontwikkelen van het Coronavirus op de voet. Wij houden ons aan de voorgeschreven maatregelen van het RIVM.

Onze maatregelen 

  • Wanneer een therapeut griepverschijnselen heeft zal deze uiteraard n...

November 6, 2019

Op 5 september 2019 nam Saakje da Costa, onder het genot van een hapje en een drankje, afscheid van collega’s van de Kinderpraktijk Groningen, artsen van het MZH en UMCG en verpleegkundigen waarmee ze in haar lange carrière heeft samengewerkt. Op 6 april 2018 had zij r...

June 5, 2019

Op 1 september stopt Saakje da Costa met werken; na bijna 40 jaar als logopedist werkzaam te zijn geweest – waarvan 25 jaar in de Kinderpraktijk – gaat ze met pensioen.

Noor van den Oever, zal Saakjes werk als preverbaal logopedist overnemen. 

We laten binnenkort we...

June 5, 2019

Onze logopedist en Hanen-therapeut Miriam Mennes is bezig om weer een nieuwe Hanen-cursus te organiseren. De cursus is bedoeld voor ouders van kinderen met een taalachterstand. Meld je aan bij Miriam als je graag mee zou willen doen.
Zie de afbeelding voor meer informa...

October 22, 2018

Van 15 oktober tot december 2019 is de spoorwegovergang aan de Paterswoldseweg afgesloten voor auto's. Fietsers kunnen er 29 oktober weer langs. Dit heeft helaas gevolgen voor de bereikbaarheid van de praktijk in de stad (Paterswoldseweg 23). 
Omrijden kan via de ring...

May 24, 2018

In oktober 2018 staat er weer een Hanen-cursus "Praten doe je met z'n tweeën" op de planning. Miriam Mennes zal de cursus verzorgen. 

Praten doe je met z’n tweeën is een programma ontwikkeld door ‘The Hanen centre®’ in Canada. Het is bedoeld voor ouders van kindere...

March 5, 2018

6 maart is de Dag van de Logopedie! Dit jaar staat de dag in het teken van "Ondersteunde Communicatie." De logopedisten binnen de Kinderpraktijk maken hier ook gebruik van, bijvoorbeeld door structuur te bieden aan de behandeling door het inzetten van picto's of onders...

Please reload

Recent Posts

September 13, 2020

April 2, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

©2020 Kinderpraktijk Groningen