top of page

Corona update 2!


We zijn inmiddels alweer een tijdje open, maar natuurlijk wel met de nodige aanpassingen. Deze willen we hier graag nog een keertje op een rijtje zetten. 1. De kinderen komen bij voorkeur met één ouder en zonder broertjes of zusjes.

2. Ouders en therapeut houden te allen tijde 1,5e meter afstand. Tussen therapeut en kinderen onder de 12 jaar hoeft dit niet.

3. Was de handen goed voor het bezoek aan de praktijk. Bij de ingang van de praktijk moeten de handen van zowel ouders als kinderen (nogmaals) gedesinfecteerd worden. Hier hangt een handsanitizer. 4. Tijdens huisbezoeken zorgen de therapeuten voor goede hygiënemaatregelen.

5. BLIJF THUIS BIJ KLACHTEN! Ook bij milde klachten. De therapeuten zullen dit uiteraard ook doen. We proberen in dat geval een online alternatief aan te bieden. Zo hopen we iedereen toch weer op een verantwoorde en veilige manier te kunnen helpen. Team Kinderpraktijk Groningen.

Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page